Keraaminen kestopinnoite

Glad Wrap tuo maahan erittäin laadukkaita Drexler - keraamisia kestopinnoitteita.

Käsittelemme autot toimipaikassamme Espoossa.

Käsittelyhintamme on erittäin kilpailukykyinen. Hinnat alkaen 200€/ käsittely.

Varaa jo oma aikasi ja unohda jatkuvat vahaamiset! Hinnaston löydät tästä!

 

Miten se toimii

Keraaminen kestopinnoite kestää noin 3-5 vuotta suojaten autoasi ja antaen upean kiillon. Kestopinnoite vaatii auton maalipinnalta täydellistä virheettömyyttä, se tehdään huolellisella pohjatyöllä. Käytännössä keraaminen kestopinnoite on lakkamainen neste ennen kovettumistaan, jotkut muut käyttävätkin siitä termiä mikrolakkaus. Pääasiallisesti kuluttaja hakee kestopinnoitteella helppohoitoisuutta, vaikka toki niiden kiilto-ominaisuuksillakin on eroa. Näkyvin merkki hyvästä pinnasta ovat selkeät vesipisarat maalipinnalla pesun jälkeen. Pinnoite suojaa autoa paitsi naarmuilta ja tiesuolalta, myös auringonvalolta.

 

Ota yhtettä!

Ajoneuvoteippauksilla näkyvyyttä

Ajoneuvojen mainosteippaus on ratkaisu saada pitkäkestoista näkyvyyttä. Se on myös erittäin alhainen kustannuksiltaan ja herättää varmasti positiivista huomiota. Yrityksen ajoneuvot on kannattavaa teipata, jotta yrityksen brändi saa ilmaista näkyvyyttä laajasti. Vaihtoehtoina on, että teipataan osa autosta tai sitten koko auto. Mainos on aina päällä ja näkyy auton ollessa parkissa tai liikenteessä. Mainosteippaukset ovat erittäin kestäviä. Yleisesti noin 5 vuotta, mutta materiaalivalinnalla voidaan päästä jopa 10 vuoden kestoon.

Mainosteippauksen etuna on tehokas näkyvyys – ihmiset näkevät mainokset missä auto liikkuukin. Se herättää kiinnostusta ja saa yrityksen painumaan ihmisten mieliin. Teippaus on syystäkin kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana.

Auton mainosteippaus on myös edullista, sillä yksi mainos säilyy auton pinnassa vuosia, jolloin keskimääräinen kulu yhdeltä päivältä on hyvin pieni!

 

Ajoneuvojen Mainosteippausten suunnittelu

Meiltä löytyy kaikkien automallien kaavakuvat. Teemme suunnitelmat suoraan mittasuhteeseen, mikä toimii myös lopullisena aineistona teippien valmistukseen. Toimittakaa autonne tarkka mallimerkintä sekä vuosimalli ja valokuvat joista nähdään ikkunoiden ja ovien sijainti. Suunnittelemme jokaisen auton uniikin teippauksen juuri sinua varten ja yrityksesi brändin tueksi. Meillä on tieto oikeista fonteista sekä soveltuvista kuvioista juurikin ajoneuvojen teippauksiin.

 

Yliteippaus suojaa koko auton

Hyödynnä yliteippusta kun haluat muuttaa auton ulkonäköä yrityksen imagoon sopivaksi.

Nykyaikaiset 3M-yliteippausmateriaalit ovat alansa huippulaatua. Materiaali ja värivaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja ilmeeseen sopivaksi. Auton yliteippaus voidaan tehdä yksivärisellä teippimateriaalilla tai vaihtoehtoisesti tulostettuna, jolloin liukuväreillä ja kuvilla saadaan juuri halutunlainen lopputulos.

Kun autoa yliteipataan, sen maalipinta päällystetään halutulla teippikalvolla. Kalvoa muotoillaan ja venytetään auton maalipinnan muotoiseksi. Yliteippauksen voi tehdä yksivärisesti tai vaihtoehtoisesti siihen voi asettaa valokuvia, logoja, tekstejä ym. Laadukas kuvatulostus mahdollistaa persoonallisten ideoiden toteuttamisen. Nykyaikaisten työvälineiden avulla yliteippaus on entistä helpompaa ja yksilöllisempää.

Auton yliteippaus suojaa autoa naarmuilta, sen ylläpitäminen on hyvin helppoa, toimitus on nopeaa ja korjaaminen helppoa.

Erilaisia pintavaihtoehtoja ovat esimerkiksi kiiltävä, matta, heijastava, struktuuripinta tai jälkivalaiseva. Yliteippauksesta huolimatta autoa voi pestä normaalisti. Mattavärityksessä on suositeltavaa käyttää nestemäistä vahaa.

Yliteippauksen tyyli kannattaa olla yrityksen imagon ja muun markkinointilinjan mukainen mutta myös huomiota herättävä.

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä. Sinun autosi uusi teippaus on vain yhteydenoton päässä! Ota yhteyttä.

 

 

Ikkunateippauksilla ilmettä

Toimitilasi ikkunat ovat omaa mainostilaasi, jonka avulla luot mielikuvaa yrityksestäsi. Teippauksella tavoitat paremmin tärkeimmän asiakasryhmäsi ja saat huomiota. Ikkunateippaukset toimivat myös yhteystietojen välittäjänä sekä opasteina.

Toteutamme näyttävät ja laadukkaat ikkunateippaukset, jotka herättävät tehokkaasti huomiota ja luovat yritykselle yksilöllisen ilmeen. Valmistamiamme ikkunateippauksia käytetään yhä enemmän myös sisustuksen osana lisäämään turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Tyylikkäästi suunniteltu ikkunateippaus on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin.

 

Ikkunateippaus-projekteihimme kuuluu teippausten suunnittelu, valmistus ja asennus. Toimitamme ikkunateippaukset sekä yksittäisiin liiketiloihin että myymäläketjuihin. Käytämme teippaukseen aina huolellisesti valittuja laadukkaita materiaaleja ottaen olosuhteet ja tarpeenne huomioon. Valmistamme ikkunateippaukset tilanteen mukaan tulostamalla suoraan kalvolle tai leikkuritekniikalla.

 

Erilaiset kalvot

Tarjoamme ikkunateippauksiimme myös erikoisvalmisteisia materiaaleja ja erilaisia turva- ja suojakalvoja, valoa läpäiseviä hiekkapuhalluskalvoja, jotka antavat näkösuojaa ja tuovat ilmettä sisutukseen. Asennamme ikkunoihin myös auringonsuojakalvoja, jotka estävät tehokkaasti haitallista UV-säteilyä ja laskevat sisälämpötilaa kesäisin. Vaativimmatkin ikkunateippaukset onnistuvat varmasti ja sujuvasti, kun valitsette työhön kokeneen ammattilaisen.

Pyydä tarjous kohteeseesi!

 

Turvakalvot suojaavat

Kiinteistöjen suoja- ja turvakalvot, kuten erilaiset sirpalesuojakalvot, murtosuojakalvot, auringonsuojakalvot ja hiekkapuhalluskalvot ovat monipuolisesti edustettuina tuotevalikoimassamme.

Laadukkaat ikkunakalvot tuovat näkösuojaa ja suojaavat tehokkaasti ilkivallalta ja varkauksilta. Ammattitaitoisesti suunnitellut ja asennetut hiekkapuhalluskalvot toimivat myös tyylikkäästi kiinteänä osana rakennuksen julkisivua tai sisustusta.

Autamme valitsemaan toimitiloihinne käyttötilanteen mukaisen ja olosuhteisiin sopivimman ratkaisun. Soita numeroon 040 911 4223 tai jätä tarjouspyyntö. Vastaamme seuraavana arkipäivänä.

 

Turva- ja sirpalesuojakalvot

Turvakalvojen, tyypillisesti murtosuojakalvojen, käyttökohteita ovat esimerkiksi tehtaat, liikkeiden ja myymälöiden näyteikkunat, virastot ja muut julkishallinnolliset rakennukset sekä toimistot. Turvakalvo tekee ikkunalasista hyvin kestävän ja siten ehkäisee varkauksia ja ilkivaltaa kustannustehokkaasti. Suojatun ikkunalasin rikkominen on hyvin vaikeaa ja työlästä. Turvakalvot ovat läpinäkyviä ja käytännössä huomaamattomia. Toimitamme turvakalvoja eri paksuisina ja myös auringonsuojaominaisuuksilla varustettuna.

Sirpalesuojaominaisuuksilla varustetut turvakalvot auttavat puolestaan suojaamaan vakavilta loukkaantumisilta tapaturman sattuessa. Tyypillisesti näitä käytetään koulujen ja lastentarhojen ovilaseissa suojamaan törmäysvahingoilta sekä rakennusten pohjakerroksissa ilkivaltaa vastaan. Sirpalesuojakalvot tuovat turvaa myös räjähdysten aiheuttaman sirpalevaaran varalle. Lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat turvakalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan.

 

Auringonsuojakalvot

Auringonsuojakalvot parantavat sisätilojen mukavuutta torjumalla suoran auringonvalon aiheuttamaa lämpösäteilyä ja häikäisyä niin kodeissa, autoissa kuin toimistoissakin. Miellyttävä työympäristö ei ole liian lämmin ja tarjolla on sopiva määrä luonnonvaloa. Auringonsuojakalvot vähentävät tehokkaasti silmien rasittumista ehkäisemällä häikäisyä ja auttavat pitämään sisälämpötilan ihanteellisella tasolla.

Ikkunakalvot eivät muuta rakennuksen julkisivua tai ikkunoiden ulkonäköä. Tarvittaessa erilaisia ikkunakalvoja kuten peilikalvoja voi käyttää yksityisyyttä parantavana näkösuojana, jolloin ikkunasta näkee ulos muttei sisälle.

 

Auringonsuojakalvot vähentävät jäähdytyskustannuksia niin toimistoissa kuin kodeissa

Ikkunakalvot torjuvat passiivisesti lämpöä, jolloin sähkön tarve jäähdyttämisessä vähenee, mikä puolestaan tuo säästöä ilmastointikustannuksiin. Auringonsuojakalvoilla voidaankin laskea sisälämpötilaa jopa 8 astetta. Toisaalta kalvot vähentävät myös lämmönhukkaa kylmällä säällä, jolloin sähköä säästyy lämmityksen osalta. Ikkunakalvojen asennus onnistuu ilman yllätyksiä eikä huoltokulujakaan ole.

 

Sisälämpötilan muutosten ja häikäisyn lisäksi aurinkosuojakalvot suojaavat irtaimistoa ja tekstiilejä valon aiheuttamalta haalistumiselta. Kaikki auringonsuojakalvot suojaavat myös tehokkaasti UV-säteilyltä. Valikoimassamme on niin peilipintaisia, tummentavia, läpinäkyviä kuin näitä ominaisuuksia yhdisteleviäkin auringonsuojakalvoja.

Pyydä tarjous!

 

Huurre- ja hiekkapuhalluskalvot näkösuojaksi

Näköyhteys toimisto- ja liiketiloihin voi toisinaan tuoda ei-toivottua huomiota.

Huurrekalvoina ja maitolasikalvoinakin tunnetut hiekkapuhalluskalvot ovat hienovarainen ratkaisu asian korjaamiseksi. Suunnittelemme ja asennamme kalvot yksityiskohtaisesti ja vahvalla ammattitaidolla. Käytössämme ovat laadukkaat materiaalit, jotka valitsemme käyttötarkoituksen ja olosuhteiden mukaan.

Hiekkapuhalluskalvot tarjoavat tyylikkään ja persoonallisen vaihtoehdon näkösuojaksi kiinteistöjen kuten yritysten liike -, varasto- ja toimistotilojen lasipinnoille.

Näkösuojan lisäksi hiekkapuhalluskalvoja voi myös käyttää tilojen hienovaraiseen koristamiseen ja sisustamiseen. Suunnittelemme näyttäviä sekä yksityiskohtaisen tarkkoja kalvoja suurillekin lasipinnoille ja näin voidaan saada esimerkiksi yrityksen logoakin elegantisti esille.

Hiekkapuhalluskalvomme antavat niin pienille kuin suurillekin julkisivujen ikkunoille ensiluokkaisen vaikutelman.

Hiekkapuhalluskalvot tuovat uudistettua ja yksilöllistä näkösuojaa ikkunoihin, oviin tai muihin lasipintoihin. Hoidamme kaikkien ikkunakalvojen suunnittelun asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja toimituksen lisäksi hoidamme myös asennuksen.

Suojaamme lasipinnat tehokkaasti ja näyttävästi.

Ota yhteyttä puhelimitse numeroon 040 9114223 tai jätä tarjouspyyntö. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana työpäivänä.

 

 

ALL RIGHTS RESERVED -  GLADWRAP 2017